Server

156 - Hotel, Green Bay, WI

Cena radnog sata

$

3.50

po satu

Broj sati

32+

nedeljno

Smeštaj

Da

Napojnice

Da

Cena smeštaja

100 $/week

Datum početka

21.05.2018

Responsibilities

Servers ensure that patrons have an enjoyable dining experience by providing quality customer service and they work in the front of the business taking orders, serving food and drinks, and removing dinnerware from the table in a timely manner.

Requirements

Servers must listen carefully to customers specific requests, ask questions, and relay the information to the kitchen staff, so that orders are prepared to the customers satisfaction. They should be friendly and polite and be able to develop a rapport with customers.

Green Bay

Green Bay je grad u severnoj američkoj državi Wisconsin. Nalazi se na obali velikog jezera Mičigen na nadmorskoj visini od 177 metara. Udaljen je oko 400 km od grada Chicago, koji predstavlja najveću turističku atrakciju u blizini.

Green Bay ima preko 100 hiljada stanovnika i predstavlja treći najveći grad u državi Wisconsin. Pretežno je industrijski grad sa nekoliko fabrika, ali u njemu se nalaze i brojni muzeji, kao i univerzitet. Zbog blizine jezera, klima je vlažna kontinentalna sa četiri godišnja doba. Preko leta temparature su slične našim, pa je prosečna najviša dnevna temperatura u julu oko 27 stepeni Celzijusa. Green Bay je takođe poznat po timu za američki fudbal koji predstavlja jedan od najuspešnijih u celoj Americi.

Wisconsin

Nalazi se na severu centralnog dela Sjedinjenih Američkih Država. Broj stanovnika je oko 6 miliona. Izlazi na obale dva od ukupno pet jezera iz grupe Velikih jezera, i to na jezero Mičigen i jezero Superior. Glavni grad je Medison, a najveći Milvoki. Klima je vlažno kontinentalna. Sadrži indijanske rezervate. Belvil u Viskonsinu poznat je po NLO Danu, i generalno važi za grad sa najviše “vidjenih” NLO-a. Originalna barbika vodi poreklo iz grada Vilovs u Viskonsinu i puno ime joj je Barbi Milisent Roberts. Grad Milvoke je kolevka Harli Dejvidson motora. Republikanska partija je osnovana 1854. godine u ovoj državi, tačnije u gradu Ripon.

još poslovnih ponuda