Food Runner

162 - Hotel, Stone Harbor, NJ

Cena radnog sata

$

5.25

po satu

Broj sati

30+

nedeljno

Smeštaj

Ne

Napojnice

Da

Cena smeštaja

90- 110 $/week

Datum početka

21.05.2019

Responsibilities

Food Runners are responsible for communicating with guests and supporting both servers and kitchen staff. Deliver food to a guest as quickly as possible. Retrieve any dirty dishes from table at the time delivery. Must be able to lift, carry and deliver heavy dishes of food.

Requirements

Must be able to work individually or on a team and a quick pace. Must have a high attention to detail, math/counting skills and accurate money/cash handling skills. Must have a friendly, positive attitude and be dedicated to customer service. Must have the ability the read, write and understand instructions given in the English language.

Stone Harbor


Stone Harbor je grad u američkoj saveznoj državi New Jersey. Deo je okeanskog metropolitskog područja. Klima je umereno topla ali ima značajnu količinu padavina tokom godine. Ono po čemu je Stone Harbor prepoznatljiv jesu predivne plaže, koje posetiocima nude mogućnost korišćenja čamaca za plivanje kao i brodova koji izlaze na okean. Pored mnogobrojnih atrakcija Stone Harbor nudi i niz posebnih događaja uključujući godišnji festival Vings. Tokom 2016.godine magazin Forbs je rangirao Stone Harbor kao 47. na listi jednog od najskupljih gradova, utvrdjeno je na osnovu prodajnih cena kuća.

New Jersey

New Jersey je savezna država koja izlazi na Atlantski okean. Na prvom je mestu po gustini naseljenosti. Broji oko 9 miliona stanovnika. Glavni grad je Trenton. Ostali poznati gradovi su Atlantik Siti, Kemden i Elizabet. Dve su klime koje vladaju državom: subtropska i kontinentalna. Nju Džerzi se graniči sa gradom Njujorkom. Oko 90 % populacije Nju Džerzija živi u gradovima, što ujedno predstavlja i najveći procenat u SAD-u. Severni Nju Džerzi ima najviše šoping centara u jednoj oblasti i po tome je prvi u svetu. Čuveni naučnik Tomas Edison radio je i stvarao u ovoj državi, tačnije u Menlo Park laboratoriji. Ulice iz igrice Monopol potiču zapravo od ulica Atlantik Sitija. Atlantik Siti takodje je sedište izbora za Mis Amerike.

još poslovnih ponuda