Deli Clerk

161 - Bakery, Dennis Port Cape Cod, MA

Cena radnog sata

$

11.00

po satu

Broj sati

30+

nedeljno

Smeštaj

Da

Napojnice

Ne

Cena smeštaja

125 $/week

Datum početka

21.05.2019

Responsibilities

Deli Clerks will do a variety of activities which may include, but is not limited to. Making sandwiches and coffee. Serves coffee and donuts. Running the cash register.

Requirements

Should be comfortable working in a warm kitchen environment. Deli Clerk must have a high attention to detail, math/ counting skills and accurate money/ cash handling skills. Must have strong communication skills,a friendly, positive attitude and be dedicated to customer service.

Dennis Port Cape Cod

Dennis Port je naselje u gradu Dennis na poluostrvu “Cape Cod” u saveznoj državi “Massachusetts”. Prema poslednjem popisu imalo je oko 3200 stanovnika, ali preko letnjih meseci taj broj se višestruko uveća zbog velikog broja turista. Stil gradnje u ovom delu Cape Cod-a datira od Drugog Svetskog rata i većinom su u pitanju kuće, ali postoji i mnogo hotela jer je ovo poluostrvo okrenuto najviše ka turizmu. Popularni su svi vodeni sportovi i akcenat je na iznajmljivanju čamaca, kajaka i jedrilica. U mestu takođe postoji teren za minigolf kao i mnoštvo restorana morskih plodova i fast food restorana.

Massachusetts

Massachusetts je savezna država u severoistočnom delu SAD. Prema jednoj teoriji Kolonija Masačusetskog zaliva je dobila ime po plemenu Masačuset (engl. Massachusett), čije je ime sastavljeno od reči „mass achu s et“, i prevodi se „u blizini velikog brda“ a odnosi se na Plava brda, odnosno na Veliko plavo brdo, koje se nalazi između Miltona i Kantona. Po površini je sedma najmanja savezna država, ali je po broju stanovnika na četrnaestom, a po gustini naseljenosti na trećem mestu od 50 saveznih država. Sastoji se od dva metropolitanska područja: Greater Boston na istoku i Springfildsko metropolitansko područje na zapadu. Klima je umereno kontinentalna, sa toplim letima i hladnim, snežnim zimama.

još poslovnih ponuda