Counter Help

117 - Restaurant, Martha`s Vineyard, MA

Cena radnog sata

$

11.00

po satu

Broj sati

32+

nedeljno

Smeštaj

Da

Napojnice

Ne

Cena smeštaja

160 $/week

Datum početka

21.05.2018

Responsibilities

Those working counter attendant jobs are often required to handle food and beverages throughout their shifts. Often these items are ready made or easy to assemble.

Requirements

To be a successful counter attendant, you'll need to be able to take orders from customers and deliver them back to the customers accurately.

Martha`s Vineyard

Za trunku manje razvijeni od severnijeg poluostrva Cape Cod, a opet mnogo više kosmopolitski uređeni od susednog ostrva Nantucket, Martini Vinogradi predstavljaju jedno od najlepših američkih ostrva. Kao i za druga ostrva, karakterističan je dvostruki karatker- iz zimske uspavanosti praćene prolećnim buđenjem, Martini Vinogradi sa početkom sezone, postaju ekskluzivna letnja destinacija, uglavnom pripadnika visoke klase. Prelepe plaže i umerena klima u najtoplijim letnjim mesecima, pored vlasnika kuća, privlače i veliki broj turista. Bivši američki predsednik Barak Obama je jedna od mnogih poznatih ličnosti koje svoje slobodne dane sa porodicom provode baš na ovom ostrvu. Sve navedene činjenice su dovele do nešto viših troškova života, ali u skladu sa tim su i satnice, kao i bakšiši obično viši u odnosu na druge destinacije.

Massachusetts

Massachusetts je savezna država u severoistočnom delu SAD. Prema jednoj teoriji Kolonija Masačusetskog zaliva je dobila ime po plemenu Masačuset (engl. Massachusett), čije je ime sastavljeno od reči „mass achu s et“, i prevodi se „u blizini velikog brda“ a odnosi se na Plava brda, odnosno na Veliko plavo brdo, koje se nalazi između Miltona i Kantona. Po površini je sedma najmanja savezna država, ali je po broju stanovnika na četrnaestom, a po gustini naseljenosti na trećem mestu od 50 saveznih država. Sastoji se od dva metropolitanska područja: Greater Boston na istoku i Springfildsko metropolitansko područje na zapadu. Klima je umereno kontinentalna, sa toplim letima i hladnim, snežnim zimama.

još poslovnih ponuda