Cocktail Server

Casino 50, Reno, NV

Cena radnog sata

$

7.25

po satu

Broj sati

32+

nedeljno

Smeštaj

Da

Napojnice

Da

Cena smeštaja

130 $/week

Datum početka

21.05.2018

Responsibilities

Cocktail Servers works in bars and restaurants where they serve cocktails. They perform all the usual duties of a waitress, such as taking orders, cleaning tables, collecting payments, checking customer age, answering to customer inquiries, and resetting tables for the next service.

Requirements

Has to have a friendly, attentive attitude. Knowledge of cocktails, beer, wine, and food. Must be the minimum age to serve alcohol. A passion for providing customers with high-quality service.

Reno

Reno je grad u saveznoj državi Nevada. Nalazi se u severnom delu države, jako blizu granice sa Kalifornijom i samo 22 kilometra udaljeno od jezera “Taho”. Poznat je kao “The Biggest Little City in the World” što u prevodu znači – najveći mali grad na svetu. Reno je poznat po svojim kazinima i zabavi. Grad je okružen pustinjom i u neposredoj je brzini Sierra Nevade, planinskog masiva po kome je država i dobila ime. Sa populacijom od oko 240000 stanovnika predstavlja treći po veličini grad u Nevadi, posle Las Vegasa i Hendersona. Ali ako gledamo popularnost odmah je iza Las Vegasa jer pre svega jako podseća na njega po svom zabavnom sadržaju. Neki od zabavnih sadržaja u Renu su svakako kazina sa pratećim sadržajima. Tu je takođe i zoološki vrt sa mnogo različitih vrsta divljih životinja. Muzej automobilske industrije je nešto što se svima preporučuje, a za one koji vole zimske sportove, tokom cele godine radi ski centar na obižnjoj planini “Mount Rose”.

Nevada

Nevada je američka država koja je dobila svoje ime na zanimljiv način. Naime španci su tokom svoje ekspedicije po severnoj americi naišli na prostor koji sada obuhvata ova država i videli su prizor vrhova planinskih venaca pokrivenih snegom. Španska izreka za „pokrivena snegom“ je upravo naziv sadašnje države – Nevada. Ona predstavlja sedmu najveću od svih sjedinjenih država, dok je po broju stanovnika na 35. mestu. Tokom svoje kratke ali bogate istorije dobila je različite nadimke. Jedan od njih je „Sagebrush state“ prema retkoj biljci – cvetu koji raste samo u nevadi. Drugi nadimak – „Battleborn state“ dobila je tokom građanskog rata 1864. godine prilikom pristupanja uniji zemalja. Ovaj nadimak se nalazi i na zastavi Nevade. Postoji još jedan nadimak, kojeg je dobila najkasnije, tokom dvadesetog veka jer je svojim rudnim bogatstvom privlačila ljude iz svih krajeva kontinenta. Najveće rezerve srebra u SAD nalaze se upravo u Nevadi, dok 30% celokupne proizvodnje srebra i njegovih derivata u Americi dolazi upravo iz ove države.

Glavni grad je Carson City dok je najveći i najpoznatiji Las Vegas. Carson City predstavlja poseban okrug u Nevadi i smatra se nezavisnim gradom, takvih je još samo 2 u SAD ako izuzmemo Virdžiniju gde je to normalna pojava da gradovi budu nezavisni. Broji oko 55000 stanovnika.

Nevada iako najvećim delom pokrivena pustinjom, i planinskim vencima poseduje mnoge turističke atrakcije poput nacionalnih parkova, prirodnih lepota kao što je npr Grand Canyon i luksuzne hotele u najvećem gradu kockarnici na svetu – Las Vegasu. Upravo je turizam uz rudarsku industriju, najveći ekonomski pokretač ove savezne države.

još poslovnih ponuda