Bus Person

119 - Restaurant, Portland, ME

Cena radnog sata

$

10.68

po satu

Broj sati

32+

nedeljno

Smeštaj

Da

Napojnice

Da

Cena smeštaja

pomoć poslodavca

Datum početka

21.05.2018

Responsibilities

A Bus Person He / She is responsible to set and clears restaurant tables, stocks all service stations and assist food servers with table service to ensure total guest satisfaction. Quickly clear dirty table settings and prepare table for resetting. Promptly and consistently reset all service ware as prescribed.

Requirements

Should be flexible and adaptable to a changing clientele and environment.

Portland

Portland je najveći grad u američkoj saveznoj državi Maine, na sjeveroistoku Sjedinjenih Američkih Država od 66 194 stanovnika u užem centru grada. Nalazi se na poluostrvu Casco Bay u zalivu Maine u Atlanskom okeanu. Grad ima najveći školski sistem u državi Maine, a takođe se svrstava i među prve gradove u SAD-u. Portland ima vlažnu kontinentalnu klimu sa zimama koje su dosta hladne i snežne i letima koja su topla. Istorija Portlanda seže do 1633. kad su ga naselili engleski kolonisti Richard Tucker i George Cleevet. Najveće znamenitosti Portlanda su rodna kuća pjesnika Henry-a Wadsworth-a Longfellow-a iz 1785., kuća Tate iz 1755. i svjetionik iz 1791. Grad ima simfonijski orkestar i muzej umjetnosti. U okolici se nalaze dva parka prirode Two Lights i Crescent Beach.

Maine

Maine je američka savezna država koja se nalazi na krajnjem severoistoku zemlje i poznata po svojoj kuhinji i jelima od jastoga i školjki. Broji oko 1 milion stanovnika. Graniči se sa Kanadom, zapljuskuje je Atlantski okean. Dve klime vladaju: vlažno kontinentalna i kontinentalna. Glavni grad je Augusta, a drugi poznati grad je Portland. Jedina je država koja deli granicu samo sa jednom saveznom američkom državom. Maine poseduje oko 550 000 ari državnih i nacionalnih parkova, a nadimak joj je Država borova.

još poslovnih ponuda