O nama

Zašto izabrati brend Go2 America?

Mi nismo samo work and travel agencija

Max Travel

Go2 America je poseban brend agencije Max Travel doo koja je osnovana 2007. godine i ima poslovnice u najvećim gradovima Srbije: Beogradu, Novom Sadu, Nisu i Kragujevcu. Sa ponosom i velikim uspehom zastupa nekoliko svojih brendova: Go2 Travelling koji je jedan od najpopularnijih turističkih brendova za mlade, Go2 Adventure koji se bavi avanturističkim putovanjima i dalekim i egzotičnim destinacijama, Go2 Serbia koja se bavi inkamingom i razvojem domaćeg turizma, Go2 America, brend koji se bavi Work and Travel programom u SAD. Velika posvećenost i stručnost naših zaposlenih dovodi i do sjajnih rezultata i velikog broja zadovoljnih putnika. Naš slogan je Explore. Dream. Discover, a uspomene stvaramo zajedno!

34

zaposlenih u kompaniji

Go2 Travelling

Jedna je od najpopularnijih turističkih agencija za mlade, u svojoj ponudi ima veliki broj putovanja tokom cele godine, kao što su: doček Nove godine u evropskim gradovima, skijanja u najboljim skijaškim centrima, prolećne ekskurzije širom Evrope, Uranak festival, letovanje sa preko 50 različitih polazaka, jesenja putovanja i stručne ekskurzije, otvaranje ski sezone na Kopaoniku.

Go2 Adventure

Go2 Adventure je deo brenda Go2 Travelling koji se bavi organizacijom avanturističkih putovanja, dalekih destinacija kao i putovanja koja su namenjena starijoj ciljnoj grupi. Go2 Adventure vas vodi na Tajland, Šri Lanku, Brazil, Vijetnam, na najbolja francuska i austrijska skijališta, kao i na jedrenje Grčkom i Hrvatskom.

Go2 Serbia

Turistički brend Go2 Serbia ima za cilj da predstavi turističke potencijale naše zemlje kroz adekvatan program tokom koga domaći i strani turisti svakoga dana mogu da upoznaju sve lepote kako Beograda, tako i cele Srbije. Pored toga, uspešno organizuje razne korporativne događaje, team building-e, svečanosti, koktele, kao i noćne party ture.

Go2 America

Go2 America je brend posvećen organizovanju i realizovanju programa kulturne razmene studenata u Americi - Work and Travel USA. Naš glavni cilj je pružanje kompletne usluge prilikom plasmana studenata, a višegodišnje iskustvo nam omogućava da na najkvalitetniji način obavimo sve potrebne aktivnosti. Savetima i brigom za svakog studenta, uspevamo da maksimalno pripremimo mlade za ovu nezaboravnu avanturu!

Sigurnost

Članica YUTA- e

Sa nama ste sigurni! Kao članica Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA, garantujemo sigurnost i zaštitu putnika i korisnika naših usluga. Vi odlučujete koja je Vaša naredna destinacija, o svemu ostalom brinemo mi. Ostavite kompas, kroz ovu avanuturu vas vodimo mi!

Poverenje

Rezultati govore sve

Naš tim čini visoko obrazovan i stručan kadar ljudi, koji iz dana u dan pomera granice omladinskog turizma u Srbiji. Od 2007. godine pa do danas, poverenje nam je ukazalo preko 120.000 putnika, koji su sa nama obišli najveće i najpoznatije evropske gradove, skijali i u najboljim skijaškim centrima, doživeli nezaboravna letnja iskustva na mnogim grčkim ostrvima, krstarili Mediteranom i Jonskim morem, upoznavali se sa raznim kulturama i narodima u dalekoj Aziji. Poverenje su nam ukazali i mnogi studenti koji su preko Work and Travel programa, doživeli nezaboravna iskustva u Americi, a pri tom upoznali nove ljude, novu kulturu i koji se, na naše veliko zadovoljstvo, vraćaju i ove godine u USA. Godišnje, poverenje nam ukazuje preko 10.000 studenata! Budite jedan od njih i krenite u nezaboravnu avanturu!

Čekamo Vas!

Naše kancelarije

Beograd

Beograd: Strahinjića Bana 36

Radno vreme: 09-17h, Subotom: 09-15h


Novi Sad

Novi Sad: Kralja Aleksandra 12, Pariski magazin Lokal 14

Radno vreme: 10-20h, Subotom 10-14h

Kragujevac

Kragujevac: Kralja Aleksandra I Karađorđevića 7

Radno vreme: 11-18h, Subotom 11-15h

Niš

Niš: TPC Kalča, Lamela D, 3. sprat

Radno vreme: 11-17h

Licence

PDF DOWNLOAD

Pravila korišćenja

PDF DOWNLOAD